Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 - 150 g cukru
- 70 g oleju
- ½ łyżeczki chili, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 1 liść laurowy, suszony
- 3 ząbki czosnku
- 50 - 70 g białego octu winnego
- 50 g koncentratu pomidorowego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 6706.4 kJ / 1601.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 234.2 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 3934 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 Std. 20 Min
Ketchup z cukinii
1 godz.
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2h 20min
Lutenica
1 Std. 50 Min
Ketchup curry
30 Min
Ketchup
1 godz.
Słodko-kwaśny sos z cukinii i papryki
9h
Sos pomidorowy marinara
1 Std. 15 Min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2 Std.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 Std. 5 Min