Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g czerwonych porzeczek, świeżych
- 200 g jabłek, kwaśnych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 350 g cukru żelującego 2:1
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 4352 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 247 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30min
Powidła wiśniowe
1h 55 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Dżem z owoców leśnych
40min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45min
Dżem malinowy
40min
Powidła śliwkowe
2h