Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukru
- 4 jajka
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 szczypty soli
- 800 g rabarbaru, pokrojonego na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1055.8 kJ / 252.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Sernik z rabarbarem
7h 30min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3hod. 10min
Galette z borówkami
1 Std. 25 Min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Rabarbarowe ślimaczki
2h
Tarta z winogronami i galaretką
5 godz. 40 min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 Std. 10 Min
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2 godz. 50 min
Maślankowiec ze śliwkami
1h 15min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min
Tarta cytrynowa z bezą
2h 30min