Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukru
- 4 jajka
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 szczypty soli
- 800 g rabarbaru, pokrojonego na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1055.8 kJ / 252.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orkiszowa galette z rabarbarem
3h 10min
Czereśniowa galette
1u. 25min
Trifle z rabarbarem
2hod. 45min
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45min
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2h 50min
Rabarbar pod kruszonką
55 Min
Galette z borówkami
1u. 25min
Sernik z rabarbarem
7 Std. 30 Min
Tarta cytrynowa z bezą
2 Std. 30 Min
Maślankowiec ze śliwkami
1 Std. 15 Min
Rabarbarowe ślimaczki
2 Std.
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min