Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 25 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 300 g Milch
-
500 - 700
g Butterschmalz
of 500 - 700 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1517 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1sa 30 dk
Vanilleeis-Sandwiches
14 godz.
Churros
45 Min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min
Palatschinken
45 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Frittierte Hühnernuggets
30 Min
Bunte Donuts
2 Std. 40 Min
Waldviertler Knödel
1sa
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min