Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 80 g Cornflakes, ungesüßt
- 80 g Semmelwürfel
- 1 EL Milch
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Frittierfett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1525 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Käse-Hotdogs mit Sesam
1h 40min
Backfisch
40min
Backofen-Nuggets
40min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40min
Cookies and Cream Eis
8h
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Langos
1 Std. 55 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min