Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
- 300 g kiełbasy (śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- 600 g kapusty kiszonej, odciśniętej, pokrojonej na mniejsze kawałki
- 1000 g wody
- 20 g koncentratu pomidorowego (optioneel)
- 10 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków
- 2 liście laurowe, suszone
- 5 owoców jałowca
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 ½ łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 2,5-3 cm kostkę
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 866.9 kJ / 207.1 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa pomidorowa z ryżem i kurczakiem
40 dk
Leczo z kiełbasą i ryżem
55 Min
Fasolka po bretońsku na szybko
35 dk
Zupa ogórkowa
30 Min
Zupa pieczarkowa i danie na Varomie
45 Min
Pieczarki duszone ze śmietaną
30 Min
Łazanki
1sa
Fasolka po bretońsku
13 Std. 30 Min
Kapuśniak kaszubski
45 Min
Bigos staropolski
1h 35min
Bigos
1sa 30 dk
Bigos podhalański
1 Std. 40 Min