Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de harina sin gluten (p. ej. Bobs Red Mill®)
- 2 cditas de polvo para hornear
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
-
150
g de almendras
of 150 g de almendras fileteadas - 50 g de aceite vegetal
-
200
g de leche de almendras sin azúcar
of 200 g de leche vegetal de su preferencia - 5 g de jugo de limón recién exprimido (aprox. ½ pieza)
-
90
g de miel de abeja
of 90 g de miel de maple, pura - 1 cdita de vainilla
Betún
- 100 g de nuez de la india natural y sin sal, remojadas en agua
-
45
g de miel de abeja
of 45 g de miel de maple, pura -
60 - 90
g de leche de almendras sin azúcar
of 60 - 90 g de leche vegetal de su preferencia - 1 cdita de vainilla
- 100 - 150 g de fruta de temporada, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 955 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot cakes sin gluten
30 min
Brownie vegano
40 min
Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar
1 godz.
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50 min
Muffin vegano de chocolate y almendra
30 min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Hot-cakes veganos
20 min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min