Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de harina sin gluten (p. ej. Bobs Red Mill®)
- 2 cditas de polvo para hornear
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
-
150
g de almendras
of 150 g de almendras fileteadas - 50 g de aceite vegetal
-
200
g de leche de almendras sin azúcar
of 200 g de leche vegetal de su preferencia - 5 g de jugo de limón recién exprimido (aprox. ½ pieza)
-
90
g de miel de abeja
of 90 g de miel de maple, pura - 1 cdita de vainilla
Betún
- 100 g de nuez de la india natural y sin sal, remojadas en agua
-
45
g de miel de abeja
of 45 g de miel de maple, pura -
60 - 90
g de leche de almendras sin azúcar
of 60 - 90 g de leche vegetal de su preferencia - 1 cdita de vainilla
- 100 - 150 g de fruta de temporada, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 955 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Hot cakes de quinoa
25 min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Bolitas de quinoa
1h
Crepas de avena rellenas de requesón
40min
Crepas de arroz
30min
Pan vegano de caja
1 godz. 20 min
Bollo vegano para hamburguesa
1h
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50 min
Crema Ácida vegana
10min
Hot cakes veganos
20 min