Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 426 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 21.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão rústico
2 godz.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de leitelho
18 Std.
Massa-mãe em pó
24 godz.
Vianinhas
14 Std.
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h