Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 426 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 21.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão rústico
2h
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Baguetes
15 godz.