Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 1500 g amêijoas
- 4 c. chá de sal
- 10 g coentros
- 100 g sobras de pão partido em pedaços
- 35 g azeite
- 4 dentes de alho
- 250 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 20 g vinho branco
- 50 g cebola
- 250 g leite
- 15 g manteiga
- 50 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 600 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 2 c. chá de sal
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 431.1 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 476 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pães de leite
1 godz. 35 min
Rissóis de camarão
1h 30min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Broa de milho com chouriço
2h 20 min
Croquetes de frango
1 Std.
Palitos de pão de alho
1h 30min
Sanduíches de gelado de gengibre e caramelo
10 Std.
Rissóis de camarão
1h 30min
Massa folhada
1h 30min
Bolo de amêndoa e xarope de clementina
55 min
Rissóis de polvo
1h 30min
Rissóis de atum
2h