Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
of 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Gelado de beterraba e queijo de cabra com bolacha
Geen beoordelingen
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Botões doces
2 godz. 45 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Harissa
40min
Quadrados gelados de amora e framboesa com curd de framboesa
8 godz. 15 min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de azeitonas
1h 20min