Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
- 10 g masła
- 250 g cebuli szalotki, przekrojonej wzdłuż na pół
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rumienienie 200 g pora
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min