Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
- 10 g masła
- 350 g cebuli szalotki, przekrojonej wzdłuż na pół
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min