Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 50 g Schalotten
- 3 EL Weissweinessig
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 125 g Butter, in Stücken
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 769 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Bündner Capuns
35 Min
Currysauce
10 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Risotto milanese
30min
Café-de-Paris
30min
Sauce Hollandaise
15 Min
Emmentaler Meringues
2h 15 min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min