Apparaten en Accessoires
Sauce béarnaise
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
769 kJ /
187 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland