Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo Emmental
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 200 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 40 g vinho branco
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 200 g leite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1417.3 kJ / 338.8 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 922.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Omelete de claras com curgete
30 Min
Tarte de cogumelos
50 Min
Esparguete preto com lulas de conserva
30 Min
Rolo de carne com maçã e molho de pimenta
1 Std.
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Empadão de couve-flor
1h 35min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Arroz de cenoura
30 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min