Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin di patate
50min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Anelli di cipolla fritti
35min
Bottoncini con wurstel
5hod.
Patate novelle ripiene
1h 5min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1h 30min
Pan di spagna salato natalizio
1h
Polpette di riso rosse
40min
Frittata di pasta avanzata
25min
Parmigiana di patate
2h
Frittelle di patate aromatiche
45min