Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Lasagne di pane raffermo
1h 45min
Rösti di patate
1h
Parmigiana di patate
2h
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20 min
Croque Madame
3h 30min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Mozzarella stick
30min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Plumcake patate e speck
2h
Patate gratinate al formaggio
2h
Frittelle di patate aromatiche
45min