Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccine all'origano
1h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Pizzette
3h 40min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia caprese
3h 30min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane bianco
3 Std.
Ciabattine
3h 30min
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.