Apparaten en Accessoires
Refogar 200-300 g de cebola
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
1 dose
Ingrediënten
-
azeite20 g
-
200 - 300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola castanha cortada em fatias200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
22 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Refogados
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Arroz basmati
35min
Arroz agulha
35min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 250 g de chalota
25min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola
20min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1u. 5min