Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 350 g di farina + q.b.
- 150 g di latte
- 120 g di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 3 tuorli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 1.18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia tramezzino
2h 5min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min
Torta di rose
2 Std.
Torta russa di Verona
2 Std.
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Pasta brisée
10 Min
Pan Brioche
8 godz.
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min