Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mleka, 2 % tłuszczu
- 10 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 100 g mąki chlebowej, pełnoziarnistej np. żytniej
- 400 g mąki pszennej
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 1 ½ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
- 70 g zielonych oliwek, bez pestek
- 70 g czarnych oliwek, bez pestek
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2697.8 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 101.5 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1309.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chlebki śródziemnomorskie
1h 5min
Chałka
2u. 20min
Ciabatta
4h 40min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 godz. 50 min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50min
Podpłomyki w libańskim stylu
2u. 20min
Żytnie podpłomyki
2h 10min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1h
Bułeczki z sera gruyère
45min
Włoskie grissini
2h
Portugalski placek - Folar
8h 40min