![Fazzoletti Jôf Fuart Fazzoletti Jôf Fuart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83296ed5-aa16-4c84-859e-68e16cf65d92/Derivates/c6b1fff4-5ef4-43d1-b323-0b1898616c65.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
of 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 1068.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min
Super Ham-Burger
2h 30min
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 godz. 20 min
Bauletto variegato agli spinaci
6h 10min
Taralli al verde
1 godz. 20 min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min