Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 400 g Mehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
-
250
g stückige Tomaten, aus der Dose
of 250 g passierte Tomaten - 2 - 3 Prisen Salz
- 1 EL Olivenöl
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10 min.
Gelatinzucker
25min
Pizza Margherita
1h 35min
Apfeltarte
1h
Apfelkuchen
1h
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Tomatensauce
40min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Apfelmuffins
40min
Hefeschnecken
1 Std. 40 Min
Flammkuchen, klassisch
1h