Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Eier in Petersiliensauce
1h
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Süße Milchsuppe mit Himbeeren
25min
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
40min
Brandteig-Mandel-Streifen
2h
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Schokoladensuppe mit Schneeklößchen
30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Soja-Hafer-Milch mit Hefeklößen zum Frühstück (燕麦豆浆加馒头)
5h 20 min.