![Dresdner Eierschecke (Sachsen) Dresdner Eierschecke (Sachsen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B77F8BC5-C766-48F2-A864-E0CEC7D53A41/Derivates/824928B2-EB37-43D3-80B3-5E63E9FA6013.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1974 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Böhmische Knödel
1hod.
Christstollen
12h
Eierschecke
6 godz. 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Eierschecke
7hod.
Senfeier
1h 5min
Soljanka
45min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Würzfleisch (Ragout fin)
1hod.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15 min