Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitboden
- Butter zum Einfetten
- 200 g Haselnüsse
- 4 Eier, getrennt
- 130 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Zimt
Kirschfüllung
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 1 Prise Zimt
Sahnefüllung und Fertigstellung
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 Std. 15 Min
Himbeer-Quark-Streusel
7 Std. 20 Min
Apfel-Käsekuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Schokoladentorte
4 Std.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Schwarzwälder Kirschrolle
1ωρ. 30 λεπτ.