Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, geviertelt
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 1 EL Öl
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 748 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Weißkohlrohkost
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Kürbissalat
10min