![Cuisson des œufs Cuisson des œufs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910CA31E-3BF5-49F8-9074-6FF00E61352C/Derivates/0D0180A6-4445-4057-8903-E86737A5136B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 oeufs moyens (53-63 g chacun), froids
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 332 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Cuire du riz long complet
55min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson du riz
25min
Mayonnaise
5min
Moules au basilic, amandes et beurre
40min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45min
Carottes glacées au miel
30min
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35min