Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de cebolla en trozos de 3-4 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 1 manzana
- 300 g de bacalao desalado desmigado sin espinas
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 90 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 334.1 mg
Alternatieve recepten
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Crema de andaricas
50min
Casadielles
3 Std.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Roscón gallego
1h 30min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de sardinas
1h 15min