Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 400 g Risoni-Nudeln (siehe Tipp)
- 200 - 250 g Frischkäse
- 200 g Sahne
- 200 g Blattspinat, TK, portionierbar, aufgetaut
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3399 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1970 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Mac and Cheese
25min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Zucchini Mac and Cheese
30min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 Min
Cheese-Makkaroni
30min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Hähnchen-Curry-Reis
1 Std.
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min