Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g vegetarischer Aufschnitt, in Scheiben, halbiert (z. B. Mortadella von Rügenwalder Mühle)
- 80 g Gouda, in Scheiben, halbiert
- 70 g Cornichons, in Stücken
- 10 g Gurkenwasser von den Cornichons
- 150 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Leberwurst-Alternative
20 min
Veganes "Mett"
1h 10min
Veganes "Schmalz"
3u. 15min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10min
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Kerniger Brotaufstrich
5 Min
Vegetarische Leberwurst
15 min.
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1h 10min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20 min
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1h 10min
Rote Brötchen aus dem Varoma®
2 Std. 10 Min
Paprika-Apfel-Aufstrich
25 min