Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêndoa s/ pele
- 100 g manteiga
- 120 g pão alentejano duro cortado em cubos pequenos
- 300 g água
- 300 g açúcar
- 2 paus de canela
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 6 gemas de ovo
- Canela em pó q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1759.8 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 88 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brisas do Lis
1h 15min
Leite-creme conventual
15min
Quindão
1h 5min
Tarte de requeijão e amêndoa
50min
Sopa dourada
1h 20 min
Tarte de requeijão e canela
1h
Losangos de chocolate e doce de leite
1h 45min
Russos
50min
Mousse de limão light
2h 30min
Cheesecake no forno
1h
Papos de anjo
50min
Pudim abade de Priscos
2h 15 min