Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1770 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
-
12 ½
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 1 pomodoro ramato a fette (3-4 mm) fatte sgocciolare per 1 ora
- 2 - 3 pizzichi origano secco
- 2 filetti di acciughe sott'olio
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia barese
2h 55min
Calzone
2h 50min
Focaccia pugliese
1h 10min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk