Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 32 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
440 g

Ingrediënten

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 444.5 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1112.2 kJ / 265.8 kcal
Vetten 7 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 41.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...