Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café de beurre, pour le moule
- 500 g de sucre
- 300 g d'amandes, entières, décortiquées
- le zeste de citron, bio, uniquement le zeste finement râpé et 3 c. à soupe de jus
- 300 g de carottes, pelées, coupées en rondelles (3 cm)
- 4 œufs
- 80 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever (15 g)
- 1 pincée de sel
- 12 carottes en massepain
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1508 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Milanais
3 Std.
Cake au citron
1h 5min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Cake aux branches
1h 10min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Papet vaudois
55min
Cake aux baies
1u. 15min