![Masa para empanada con levadura Masa para empanada con levadura](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8259CFBE-E323-40EE-887B-62618F06F40D/Derivates/321C9EAA-5072-4860-A634-F25AB328D31F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 12108 kJ / 2894 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 324 g
- Vetten
- 151 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamel
15min
Bizcocho de limón
2 godz.
Arroz con leche
1h 30min
Masa para pizza
1h
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min
Empanada de bonito
1 godz. 20 min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Bizcocho de naranja
1h
Roscón de Reyes
4 godz.
Empanada de lacón con grelos
2 godz.
Natillas
40min
Orejas de carnaval
30min