Apparaten en Accessoires
Carne de porco à alentejana
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 30min
6 doses
Ingrediënten
-
amêijoas1000 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal2 c. chá de
-
dentes de alho4
-
lombo de porco cortado em cubos1000 g
-
massa de pimentão60 g
-
banha70 g
-
azeite50 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
2044.9 mg
Eiwitten
58.1 g
Calorieën
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Vetten
42.6 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
12.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Massa guisada com carne
45 Min
Frango com molho de leitão
1 Std.
Bifinhos rápidos
25 Min
Bacalhau à Brás
25 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Frango na púcara
50 Min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Moelas
7 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min