Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 487 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 godz. 5 min
Empadão de atum
1h 10min
Lasanha
1h 30min
Lasanha
50min
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Bacalhau com natas
40min
Lasanha de frango e espinafres
1h 40min
Gratinado de bolonhesa
1h
Lasanha de atum e espinafres
1h 15 min
Bacalhau à comadre
1h 10min
Fofo de peixe
1h 10min