![Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e5c397d-b12f-4abe-9689-c316fc3fcde7/Derivates/25c418fe-37f9-4e5d-93f5-2fe8d742ed45.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sour Cream
- 100 g Crème fraîche
- 300 g Quark, 20% Fett
- 20 g Zitronensaft
- 3 Spritzer Worcester-Sauce
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Zucchini-Kartoffelpuffer und Fertigstellung
- 400 g Zucchini, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Eier
- 2 EL Haferflocken, zart
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 750 g Kartoffelkloßteig (halb und halb), aus dem Kühlregal
- 40 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinisuppe
45 Min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 Std.
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Zucchinipuffer mit Schafskäse-Dip - Peynir Soslu Mücver
35 min
Gemüse-Kloß-Puffer
40 Min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 Min
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.
Zucchinipiccata
35 min
Süßkartoffelwaffeln mit Sour Cream
30 Min
Mangold-Gnocchi-Salat
25 Min