Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 - 3 EL Brotbrösel zum Ausstreuen
- 100 g brauner Zucker
- 1 Stück Zimtstange (3 cm)
- 1600 g Äpfel, z.B. Boskop (8-10 Stück), geschält, in Würfeln (1,5 cm)
- 2 EL Zitronensaft (30 g)
- 320 g Zucker
- 6 Eier
- 450 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 20 g Rum (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4sa 15 dk
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10 min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Gedeckter Apfelkuchen
1sa 30 dk
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1sa 30 dk
Apfel-Streuselkuchen
1sa 30 dk
Apfel-Sandkuchen
1sa 30 dk
Pflaumen-Sandkuchen
1hod. 40min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Nusskuchen
1h