Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Zucker (siehe Tipp)
- 4 Eier, getrennt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Backpulver
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1000 g Äpfel, geschält, geviertelt
- ½ - 1 TL Zimt, gemahlen
- 2 EL Paniermehl
- 1 Prise Salz
-
Vanilleeis zum Garnieren
of geschlagene Sahne zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 godz. 15 min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Erdbeer-Rhabarber-Strudel
1 Std. 30 Min
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1 Std. 30 Min
Eierlikör-Candy Cake
3 Std.