Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g masła
- 600 g wody
- 500 g różyczek kalafiora, pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
- 450 g ziemniaków, pokrojonych na 1,5 cm kawałki
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ¾ - 1 łyżeczka soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 200 g śmietany, 18% tłuszczu
- 150 g kabanosów, pokrojonych w 3 mm plastry
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1644.7 kJ / 393.1 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 871 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa pomidorowa z ryżem i kurczakiem
40 dk
Krupnik
40 dk
Zupa kapuściano-paprykowa z szynką drobiową
40 dk
Zupa z kiszonych ogórków
45 Min
Zupa ziemniaczana z fasolką szparagową i cielęciną
1sa
Zupa koperkowa
45 Min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 dk
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 Min
Zupa kalafiorowa i pulpety drobiowe w sosie chrzanowym z warzywami na parze
55 Min
Zupa ziemniaczana
1sa
Zupa z kapusty z pulpetami z kurczaka
45 Min
Zupa gołąbkowa
55 Min