Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
of 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 492.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15u.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min