Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
of 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 492.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Pão de mistura simples
3h 40min
Mix para pão integral e pão
24 Std.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pãezinhos de muesli
15 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Nenhuma avaliação
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min