Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- woda, ilość do namoczenia żelatyny
- 12 listków żelatyny
- 4 limonki, ekologiczne plus 12 plastrów do dekoracji
- 50 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 250 g cukru
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1000 g twarogu sernikowego, podzielonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1220 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45 Min
Suflety orzechowe
1 Std. 30 Min
Deser kokosowo-ananasowy
4 godz. 25 min
Pomarańczowe zabajone
15 Min
Mango Fool
15 Min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 Std.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1h 40 min
Pomarańczowe verrines
3h 40 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40 min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 Std. 30 Min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2 godz.
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 Min