![Fresh pasta dough Fresh pasta dough](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5053AED-32E1-4A02-BA34-2328C56BEC08/Derivates/C932D501-D74A-4B51-A097-23A35F62250E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs (53-63 g each)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- water
- salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Homemade Ricotta
1h 15min
Artisan Bread (Betty) Metric
4ч. 35 мин.
Wonton wrappers
55 min
Crumpets
3h
Bagels
1 Std. 20 Min
Fresh pasta dough
1 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Charcoal bao buns
1h 50 min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min