Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 50 g Ricotta
- Salz zum Kochen der Nudeln
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 30 g Paniermehl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 60 g Rotwein, trocken
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 6 Blätter Salbei, in feinen Streifen
- 800 g passierte Tomaten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln, lang, z.B. Mafalde
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3637 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Mac and Cheese
1 Std.
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1 Std.
Hähnchenfüllung für Tortillas
45 Min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1 Std.
Cannelloni al forno
1 Std. 30 Min
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1 Std.
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 min