Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 50 g Ricotta
- Salz zum Kochen der Nudeln
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 30 g Paniermehl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 60 g Rotwein, trocken
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 6 Blätter Salbei, in feinen Streifen
- 800 g passierte Tomaten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln, lang, z.B. Mafalde
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3637 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 dk
Mac and Cheese
1sa
Hähnchenfüllung für Tortillas
45 Min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1sa
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1sa
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1sa
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1sa
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min