Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moqueca de camarão
1 Std.
Ovos verdes
40 Min
Coq au vin
1 Std. 30 Min
Foie gras - Figado de pato
20hod. 35min
Mexilhões com bloody Mary
30 Min
Molho holandês
10min
Rabo de boi
16 Std.
Sopa de meloa
1 Std.
Tártaro de salmão
1 Std. 30 Min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 Std. 15 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min
Mexilhões cremosos
40 Min