![Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7569583B-A161-4E0E-9E45-928F37F072BE/Derivates/b9e990b8-2f33-4886-8c64-b1e495f0b095.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Spareribs (vom Schwein), in 6-7 cm großen Stücken
- 20 g Olivenöl
- 150 g Barbecue-Sauce
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Wasser
- 1 TL Maisstärke
- 180 g Kartoffelchips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3836 kJ / 914 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7u. 10min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1ч. 5 мин.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1u. 25min
Hühnersuppe mit Nudeln
50 мин.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 мин.
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min