Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Erdäpfel und Eier kochen
- 500 g Wasser
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 3 Eier (Größe M)
Focacciateig
- 150 g Wasser, kalt
- 150 g Milch
- 10 g frische Germ
- 460 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr für die Hände
Füllung
- ½ Eisbergsalat, in 4-5 cm Stücken
- 500 g Wasser
- 2 Prisen Salz
Fertigstellung
- 200 - 250 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 2 Paradeiser, in dünnen Scheiben
- 200 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
- 200 g Sandwichkäse, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2939 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche Kipferl
2hod. 10min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1hod. 45min
Weizentortillas
30min
Pizza Wraps
1hod. 15min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Speck-Spieße
1 godz. 30 min
Pizzasonne
1h 55min
Pitabrote
2 Std.
Pizzaschnecken
1 godz. 30 min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min