Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 6 claras de ovo
- 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 130 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 40 g açúcar em pó
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 6 gemas de ovo
- 130 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
Recheio
- 200 g doce de alperce
- 1 c. sopa de rum
Cobertura
- 180 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g leite
- Chantilly q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1520 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de especiarias
3h
Tarte gelada
3 godz. 20 min
Canelones de chocolate com molho de morango
55 Min
Cheesecake no bake
45 Min
Panforte
1sa
Semifrio de morango
6h
Gelado de iogurte com morango
5h 45min
Tarte de chocolate e natas
12 Std. 20 Min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4 Std. 30 Min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55 Min
Cheesecake de chocolate
4 godz. 10 min
Tarte de maçã em massa filo
40 dk