Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa velha
- 50 g massa-mãe
- 70 g farinha tipo 65
- 30 g água
- 5 g sal
Focaccia
- 200 g água
- 320 g farinha tipo 65
- 75 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 g sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 c. chá de alecrim seco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1 Std. 15 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Técnica Pappardelle
30 Min
Ciabatta com azeitonas
1 Std. 30 Min
Salada de Halloween com húmus sangrento
1 Std.
Focaccia recheada
1hod. 25min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40 min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25 Min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Focaccia de sardinha
1h 20min
Focaccias
2 Std.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min