Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 137 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 Min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Krążki cukinii nadziewane masą serową
55min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50 min
Babeczki z nadzieniem z parmezanu i suszonych pomidorów z Varomy
1 godz.
Crostini z kozim serem i pastą z groszku
25 Min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40 min
Mini tarty z porem
1 godz.
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Jajka faszerowane ziołami
45 min